Αντλία θερμότητας

Τι είναι η αντλία θερμότητας;

Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης-ψύξης και είναι πολύ δημοφιλής λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων της.

Η αντλία θερμότητας είναι μία ηλεκτρική συσκευή όπου παρέχει θέρμανση το χειμώνα, ψύξη το καλοκαίρι καθώς επίσης και ζεστό νερό. Είναι ένα σύστημα όπου αιχμαλωτίζει την θερμότητα του αέρα και την μεταφέρει στο εσωτερικό του σπιτιού μέσω του υδραυλικού συστήματος του νερού όπως είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση, τα θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ) και fan coil. Αντίθετα για την ψύξη του χώρου μεταφέρει την θερμότητα του εσωτερικού του σπιτιού στο περιβάλλον.

Καλέστε μας στο:

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πλεονεκτήματα

Οι αντλίες θερμότητας έχουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, από το την μείωση του αποτυπώματος άνθρακα έως και την εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς.

  • Φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν καίει κάποιο καύσιμο.
  • Οικονομία στους λογαριασμούς. Καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα για να θερμάνει και να ψύξει έναν χώρο.
  • Υψηλή απόδοση.
  • Παράγει πολύ μικρό θόρυβο
  • Ένα σύστημα για θέρμανση και ψύξη. Έτσι δεν χρειάζεται να έχετε δύο συστήματα με ξεχωριστό κόστος εγκατάστασης και ετήσιας συντήρησης.
  • Παραγωγή ζεστού νερού

Η εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας είναι ένα έργο που απαιτεί ειδικούς εγκαταστάτες. Θα πρέπει να γίνει αρχικά μελέτη για να επιλεχτεί το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης, καθώς οι αντλίες θερμότητας διαφοροποιούνται ανάλογα με την ισχύ. Σημαντικό ρόλο για την επιλογή της ισχύος παίζουν οι ανάγκες του σπιτιού καθώς επίσης και οι κλιματικές συνθήκες της περιοχής. Η εταιρεία μας έχοντας πραγματοποιήσει πολλά έργα με αντλίες θερμότητας, είναι σε θέση να σας προτείνει την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει την ποιότητα των εργασιών μας .

Εάν διερευνάτε επιλογές για την θέρμανση και τον δροσισμό του χώρου σας, οι αντλίες θερμότητας είναι μία εξαιρετική επιλογή που προσφέρει ποικιλία εφαρμογών τόσο για νέα σπίτια όσο και για αντικαταστάσεις υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Καλέστε μας άμεσα για να λάβετε την αναλυτική προσφορά μας για την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας στο χώρο σας.

Scroll to Top