Υπηρεσίες Φυσικού Αερίου

Το φυσικό αέριο είναι μία πηγή ενέργειας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να θερμάνουμε το χώρο μας, να συνδέσουμε συσκευές μαγειρέματος καθώς και να έχουμε πάντα ζεστό νερό. Η NatGain ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου προσφέροντας, ασφάλεια και ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες.

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες της εγκατάστασης από την αίτηση της σύμβασης στην Εταιρεία Διανομής Αερίου έως και την ενεργοποίηση του συστήματος φυσικού αερίου.

Καλέστε μας στο:

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γιατί Να Επιλέξετε
Φυσικό Αέριο

Επιλέξτε φυσικό αέριο για την θέρμανση του χώρου σας, για πλήρη αυτονομία στο διαμέρισμά σας, πραγματική οικονομία στην κατανάλωση και για την φιλικότητά του προς το περιβάλλον. Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για την εγκατάσταση του φυσικού αερίου και σας εγγυόμαστε ότι όλη η πορεία του έργου θα ακολουθείται από συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οφέλη Φυσικού Αερίου

Σε αντίθεση με το πετρέλαιο η καύση του φυσικού αερίου δεν αφήνει υπολείμματα με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στις συσκευές.
Οι παλιές ογκώδες συσκευές (δεξαμενή και λέβητας πετρελαίου) αντικαθίστανται με επίτοιχες μονάδες αερίου.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα καύσιμα το φυσικό αέριο παράγει μικρότερο ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα με αποτέλεσμα να βοηθά στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Η εταιρεία μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες με έμπειρο προσωπικό, αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση με θέρμανση του χώρου σας σε μόλις 4 μέρες.

Αίτηση / Δικαιολογητικά

Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση της αίτησης σύνδεσης φυσικού αερίου και καταθέτουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την σύμβαση στην Εταιρία Διανομής Αερίου. Παρακολουθούμε την πορεία της αίτησης, αναλαμβάνουμε να προγραμματίσουμε τα ραντεβού με την ΕΔΑ που είναι απαραίτητα πριν την τοποθέτηση του μετρητή και σας ενημερώνουμε για την εξέλιξή της πορείας της αίτησης μέχρι να τοποθετηθεί ο μετρητής από την ΕΔΑ.

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Η NatGain ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης για κάθε σας ανάγκη. Οι πιστοποιημένοι εγκαταστάτες μας, μαζί με το άρτιο καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις φυσικού αερίου είτε για ατομική θέρμανση σε  διαμερίσματα, είτε για κεντρική θέρμανση σε πολυκατοικίες, είτε εγκαταστάσεις σε  επιχειρήσεις.

Ένα σύστημα φυσικού αερίου μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο σε μία καινούρια οικοδομή, αλλά και σε ακίνητα που ήδη έχουν θέρμανση με άλλη μορφή ενέργειας. Το μόνο που απαιτείται είναι να περνάει το δίκτυο αερίου μπροστά από το ακίνητο. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε εάν περνάει το δίκτυο από το ακίνητό σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας

 

Μελέτη χώρου / Μελέτη Φυσικού Αερίου

Είναι πολύ σημαντικό η μελέτη του φυσικού αερίου να είναι εμπεριστατωμένη, ολοκληρωμένη και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για να εγκριθεί από την Εταιρεία Διανομής Αερίου και να ολοκληρωθεί το έργο.

Την ομάδα μας συμπληρώνουν έμπειροι και πιστοποιημένοι μηχανολόγοι μηχανικοί που αναλαμβάνουν την μελέτη του φυσικού αερίου, την κατάθεσή της στην ΕΔΑ και σας ενημερώνουμε για εξέλιξη της πορείας της μελέτης μέχρι να πάρουμε την έγκριση.

Depositphotos_25630367_xl-2015 copy

Σύνδεση στο δίκτυο Φυσικού Αερίου

Η NatGain ως εμπορικός συνεργάτης με την Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, αναλαμβάνουμε και την διαδικασία της σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αερίου, καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για άμεση σύνδεση!

Depositphotos_74569981_xl-2015 copy

Ποιότητα

Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστες εταιρείες ώστε να σας προσφέρουμε ποιοτικά υλικά και συσκευές που θα τοποθετηθούν στο χώρο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας δεσμεύεται για την άμεση εξυπηρέτηση, την συνέπεια και την ασφάλεια του έργου.

Επιλέξτε Φυσικό Αέριο Με Την NatGain

Η NatGain αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό και διαθέτει τα κατάλληλα μέσα για να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε έργου. 

Scroll to Top