Αποχέτευση - Ύδρευση

Μία εγκατάσταση αποχέτευσης – ύδρευσης αποτελείται από ένα σύστημα σωληνώσεων, εξαρτημάτων, βαλβίδων, αποχετεύσεων και εξαρτημάτων που εγκαθίστανται για τη διανομή του πόσιμου νερού της βρύσης, θέρμανσης και απομάκρυνση απορριμμάτων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα συστήματα πρέπει να επεκταθούν, να τροποποιηθούν ή να επισκευαστούν, απαιτώντας ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων που παρέχεται από εξειδικευμένους τεχνίτες.

H NatGain αναλαμβάνει τις εγκαταστάσεις αποχέτευσης και ύδρευσης σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε μελέτες σε νέες εγκαταστάσεις, επέκταση σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις καθώς επίσης και διάφορες επιδιορθώσεις.

Εγγυόμαστε την σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων και την αντοχή τους στο χρόνο καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και το προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Καλέστε μας στο:

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εργασίες που αναλαμβάνουμε

  • Εγκατάσταση αποχέτευσης – ύδρευσης για νέες κατασκευές, επέκταση & επισκευή σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις είτε σε πολυκατοικία, είτε σε μεμονωμένο διαμέρισμα είτε σε επαγγελματικό χώρο.
  • Εγκατάσταση για παροχή ζεστού νερού χρήσης, είτε με ηλιακή ενέργεια, είτε με ηλεκτρική είτε με την θέρμανση.
  • Ανακαίνιση Μπάνιου. Ένα ανακαινισμένο μπάνιο προσθέτει αξία  στο σπίτι σας, ανανεώνει το στυλ του και είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. H NatGain αναλαμβάνει είτε μερικές αναβαθμίσεις στο μπάνιο σας είτε μια πλήρη ανακαίνιση.

Ο κύριος λόγος που πιστεύουμε ότι ξεπερνάμε τον ανταγωνισμό είναι λόγω της δέσμευσής μας να παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό μας. Ζούμε σε μια εποχή όπου οι εξελίξεις στην τεχνολογία των υδραυλικών είναι συχνές. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό που προσφέραμε πριν από 20χρόνια ούτε καν πριν από 2 χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να προγραμματίσουμε μία συνάντηση όπου θα σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Scroll to Top